SOMMARJOBB!!

Fick nyss ett samtal som gjorde hela min dag. Fick sommaresjobbares som jag hade sökt på Torgaresgrillares, känns sjukt bra! Man kan väl tro att torggrillen inte är det roligaste stället att jobba på, men jag känner faktiskt att det inte kan bli mycket bätte. Jag ska stå i glasskiosken och sälja en massssa glass. Det är ju extra kul och bra att det är mitt på torget där det alltid rör sig en massa folk, så nu hoppas jag verkligen att alla kommer och köper glass av mig i sommar, annars kommer jag bli riktigt besviken.. ;)
 
Idag händer faktiskt inte ett skit, hade velat träna, men kroppen gör för ont idag, får väl sätta mig med mina älsklingsböcker istället, matte och kemiböckerna, prov närmar sig och det är inte riktigt vad jag är sugen på just nu. Har förövrigt alla tre delar i spanska nationella imorgon, från 8.20-11.20 superkul, verkligen! Men jag ska inte deppa!
 
 
- Henny som är på bra humör

Anton Snyggwald

Först var det då match idag, 3-3 blev det, plus en svullen fot, fick en spark på den efter 10 minuter kanske och sen sprang jag runt och haltade resten av matchen. Trots det så är jag rätt nöjd med min insats, det behövdes för jag har inte känt att det har gått lika bra på de senaste matcherna som jag hade velat. 
 
Sen var det ju då Anton Ewald på stan, en sisådär lagom charmig kille det där. Försökte få något någorlunda bra kort på honom, men det var alltid någon som typiskt nog kom i vägen, eller så kollade han bort eller nått annat. Han gjorde ändå min eftermiddag till det bättre. Men tillbaka till verkligheten då, imorgon är det skola , 8-16 som vanligt. Måste läsa lite kemi och lite i min engelskabok till imorgon, men först så väntar min campinosallad där nere på mig (Y) 
 
 
-Henny

Saturdayyyyy

Så himla gött väder idag, vaknade upp hos Olle och vi firar faktiskt 11 månader idag. A-laget spelade på vallen vid 11 så vi var där och kollade, tyvärr förlorade dom. Imon ska jag spela med B-laget mot Tvååker sjukt sugen på att bara gå ut och kötta gärnet! Olle spelar kl 15.00 idag, kanske sticker och kollar en stund för det är trots allt derby. Ska vara hos Amaanda 19.00 ikväll, kommer bli en fortsatt bra lördag känner jag. 
 
 
- Henny 
 
 
 
 

mango temptation

Var och hämtade ut mina body mists för ett tag sen som jag beställde förra veckan. Dööööör så gott de luktar
 
 
Idag har jag även aktiverat ett nytt spotifykonto, så nu har jag ett för mig själv. Är det någon som har någon bra lista så säg snälla till, behöver lite nya goa grejer. 
 
nä nu kallar maten, grillat mmmhmmmmmm mumma, sen ska jag till Olle och sova där, och i morgon ska vi kolla fotboll och på kvällen ska jag till Amaanda, lär bli grymt. Ha det gött hajjjjj
 
- hennyynneh

when life was good

Jag har blivit väldigt fast vid en låt just nu. "When life was good" med Jason Reeves. Den är rätt sorglig men jag blir ändå glad av att höra den. Riktigt bra är den helt enkelt. Så lyssna på den om du inte redan gjort det!
 
 
Nu ska jag dra och träna, vi hörs!
 
-Henny

rätt taskigt faktiskt

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Amaandas födelsedag! Hennes värsta mardröm var om ingen skulle komma ihåg hennes födelsedag och att ingen skulle säga grattis. Taskiga som vi tjejer i klassen är så lät vi henne tro det här i en timma eller två. Man kände sig hemsk när man såg hur besviken hon såg ut! Men precis efter vi slutade vid halv 11 idag så grattade vi henne rejält. Grattis igen goding, hoppas du inte blev allt för sur på oss ;)
 
Jag har inget plugg eller någon träning idag, så jag vet inte vad jag ska hitta på alls faktiskt men väldigt skönt att inte ha något planerat, det behövs sånna dagar ibland. Jag var och tog ut lite pengar för en stund sen och passade på att köpa lite naturgodis som jag kan smaska på när jag strax ska gräva ner mig framför oth. När jag köper naturgodis så blir det 0 % nyttigare än vanligt godis, förutom lite cashewnötter så äter jag bara det med choklad och yoghurt, men va fasen, det är gott.
 
 
- Henny

Seriepremiär

Det blev vinst med 2-0 i premiären mot Oskarström idag, så sjukt gött! I morgon väntar även seriepremiären för b-laget, och på nått sätt ska jag hinna ta mig till matchstarten i onsala. Men innan det så ska jag ju på anställningsintervju, börjar bli lite smått nervös men det ska nog gå fint ska vi se. Nu väntar sängen och en ny härlig skolvecka med två nationellaprov. Förresten, mamma och Jacob var och hoppade fallskärm innan idag, en sak det tänkt att göra länge nu. Det hade tydligen varit svinhäftigt, vilket jag verkligen kan förstå. Men att hoppa ut från ett flygplan från 4000 meters höjd, låter ju mer än skrämmande..
 
Gjorde extra fluffiga amerikanska pannkakor till familje kvällsmaten idag, så himlaa nyttigt är det!! eller? nej men underbart gott i alla fall! Sovgottttt
 
- Henny
 
 

Fotboll, sol och pojkvän

Tjääänaa! Var och kollade på Boismatchen innan idag med Olle, fyfaaan säger jag bara. 0-4 var mer än rättvist tyvärr.. Det enda positiva var att det var skönt väder att stå och kolla fotboll. Rätt så onödigt inlägg men så kan det va ibland, nu ska jag och Olle kolla film, "Hansel and Grethel" 
 
 

Body mists

Gissa vad jag beställde hem innan idag? Jo två body mists från Victoria Secret, pure seduction som jag vet luktar hur gott som helst och även mango temptation, jag är kär innan jag ens fått hem dem!
 
 
- Henny
 
 
 
 
 
 
 
 

det fick mig på bra humör

Jaha då var det fredag igen, veckorna går så sjukt snabbt. Det känns som om allt bara flyger förbi, man går i skolan utan att göra något speciellt, man kommer hem tränar eller nått likande innan man ska upp inför en ny skoldag. I och för sig så ska jag inte klaga, för att veckorna går snabbt gör bara så att sommarlovet kommer närmare! Är så sjukt taggad på sommar så det finns inte.. 
 
 
Igår var det två stycken saker som fick mig på sjukt bra humör. Det ena var att jag fick reda på att jag ska på anställningsintervju på torggrillen på måndag och det andra var att jag ska starta på vår seriepremiär med A-laget på söndag. Det hade jag aldrig trott, och att jag ska spela på mitten gör det lite nervöst men jag är bara sjukt taggad. Det vi gått och tränat hela försäsongen på ska nu visa om det lönat sig eller inte ;) 
 
/ Henny 

work hard

Idag har jag rätt till att känna mig duktig på flera olika sätt. Vi var på ringhals med skolan idag och jag var hemma strax efter 4. Jag har sökt en massa sommarjobb men ännu inte fått något, så idag var jag nere på stan och pratde med några som jag lämnat ansökan till. Det finns ett ställe som känns lite positivare än de andra, men det är bara och vänta tills telefonen förhoppningsvis ringer någon dag. Som en liten reservplan så har jag ansökt om jobb hos Framtidskraft, det är framförallt för unga sommarjobbare och man får hjälpa till med enkla saker som att gå ut på promenader med äldre till exempel. Jag tycker faktiskt det hade varit ett riktigt roligt jobb, sen är det så klart inte alls säkert att man får det heller, men det är bara att fortsätta hopppas tills något dyker upp :)
 
Andra saker som jag har tagit mig tid till att göra idag är att plocka i ordning lite på mitt rum, bland annat så har jag bäddat rent, är inte mycket som slår känslan av att somna i en nybäddad och fräsch säng. Denna dagen fick även ett väldigt bra avslut, sa innan till mig själv att jag bara skulle passa på att ta det lugnt när jag hade en träningsfri dag, men om man heter Henny så går inte det. Jag var nämligen ute och sprang, visste knappt vart jag var ett tag, men tycker det är härligt att bara springa och se vart man hamnar! Blev tillslut en runda upp emot 8 km kanske och jag var ute i 40 minuter. Det är så himla skönt att känna att man bara kan springa på utan att börja flåsa som en gris efter 500 meter, jag älskar att jag är i form! Jag ska faktiskt för första gången springa ett lopp, den 6:e maj så ska jag tillsammans med bland annat min kusin springa Vårruset i Halmstad. Det är en mil långt och jag börjar känna mig riktigt taggad! Men mer om det en annan dag! Nu ska jag krypa ner i min stora varma säng.

tumblr_ml39s2boYR1rvuxy7o1_400_large.jpg


Borde införskaffa mig en longboard

Rätt lugn dag idag, även fast jag gick från 8 till 16 så gick det ganska fort. Hade en lång rast vid lunch på 1h och 40 minuter och då passade jag Emilia och Ellen på att sno Johannes longboard en stund. Jag kan inte påstå att någon av oss är direkt superbra på det där, men kul är det iaf! Man blir rätt sugen på att köpa en egen, tydligen ska gekås ha några helt okej för en tusenlapp , det duger väl för någon som inte satsar på att bli världsbäst ;)
 
 
Efter skolan hann jag bara testa på att göra chokladbollsgröt (!?) innan jag stack på träning. Vi tog även lagfoto + enskilda foton som ska upp på hemsidan någon gång. Det längtar man inte direkt till, eftersom kameran aldrig är min bästavän.. 
 
-Tjoflöjt  / H

Min helg

Känner att jag får ta igen några dagars bloggande nu när jag har tid! I fredags vet ni vad som hände och i lördags så var jag först och kollade på lite fotboll på morgonen med Olle, innan jag själv skulle spela match. Min match var med A-laget så jag skulle bara sitta på bänken , men fick spela 20 minuter ungefär så det var kul, och vinst på det (Y) I lördagskväll var jag på festgroggmaise hos Hanna, mycket trevligt var det med många härliga människor :) Jag och lovisa drog dock hem rätt tidigt och sov hos mig, blandannat för att jag skulle spela match i söndags med och hon skulle upp tidigt och sälja gt. Matchen igår gick sämre än i lördags, det var med B-laget mot Tofta, och det blev förlust med 0-2 , vi var inte tillräckligt taggade helt enkelt. Resten av gårdagen spenderade jag med Lovisa och även Ronja en stund. Vi gjorde inget speciellt förutom att vi försökte oss på att göra lite roliga videor, vilket gick sådär, dock många härliga skratt! Hade tänkt att lägga upp någon video här på bloggen, men jag får det inte till att fungera så vi får väl se vad som händer. Bilderna på Lovisa visar dock lite vad vi höll på med !
 
 
/ Hennymedy

3 år!

Idag fyller min gosekille år! I hundår är han redan 21, riktigt gammal ju! Känns sjukt att vi snart har haft honom 3 hela år, men det har varit fantastiskt och jag älskar honom så himla mycket! Hunden är definitivt människans bästavän! 
 
 
Nu ska jag bara koppla av i några timmar, äta tacos och sen ska jag till Olle och sova där i natt. Imorgon väntas match, likaså på söndag! Ha en bra helg mina vänner!
 
- Henny 
 
 

Thursday

Jag höll ju mitt nationella tal i skolan idag som jag gått och varit så nervös över, det gick helt okej, är bara så glad att det är över haha. Nu är det bara för mig och sitta och ta det lugnt medan de andra i klassen står där framme och svettas ;) Hämtade Messi hos mormor och morfar efter skolan, och blev bjuden på fika som vanligt! Gott äre! Nu sitter jag här hemma och måste ta och skriva klart en bokrecension som ska vara inskickad innan klockan tolv idag. Behöver bli klar med den innan träningen idag, vilket jag knappast kommer bli. Orkar inte att vi alltid har en massa plugg... Fast trots allt är jag på rätt bra humör :)
 
Mamsen ringde nyss, hon var på någon utförsäljning där de sålde sånna här skönheter. Snäll som hon är så lät hon mig välja ett! Valde det längst till höger----> Tycker det var simpelt och fint :)
 

Foodporn

Jag gör som vanligt allt som jag inte borde göra, fast idag har jag faktiskt rätt gott om tid, säger jag nu i alla fall.. Jag slutade 10.30 idag, vilket inte satt helt fel, gjorde de här godingarna när jag kom hem, ser dock godare ut än vad dom blev tyvärr, så inget jag skulle rekommendera direkt, tog receptet ifrån "foodporn.devote.se" finns mycket annat där som är värt att ta en titt på! Nu ska jag fortsätta öva på mitt tal som jag ska hålla imorgon, börjar bli nervös men jag tror faktiskt att det kommer gå bra 
 
 
Hej Svejs

måndagsångest

Hela lovet har gått riktigt fort, och helgen var sjukt seg med 17 dömda innebandymatcher, men att tjäna över 2000:- gjorde saken bättre. Idag har jag världens måndagsångest, ska hålla mitt tal på torsdag och jag har inte ens helt bestämt mig för vad jag ska prata om, så jag måste sätta i gång, nu nu nu. 
 
 
- Henny

Shopping

Idag skulle jag egentligen varit i Helsingborg och shoppat men det blev ändrade planer, Kicki, Johannes mamma blev sjuk så vi ska kanske ta det nästa helg istället. Det blev trots allt shopping för mig idag ändå, jag och mamma åkte ner till halmstad och strosade runt en stund, lovade Johannes att spara lite shopping till Helsingborg. Fick dock hem lite småsaker. Bilderna är inte dom bästa, menmen.
 
Peplum top från Bikbok
Linne med broderad rygg från Vero Moda
Kokos Body Mist, Pearls for Girls armband från Sisters och svart bandeau från Bik Bok
 
 Godnatt 

Sunny Day

Prövade kokospannkakor till frukost, så enkelt att göra men ändå så gott! Idag är ännu en skön dag, satt ute med Messi ett tag, han älskar verkligen solen, fast vem gör inte det ! Snart kommer Olle hit, vi får se vad vi hittar på, ikväll skulle vi träffa Hanna och Albin, vilket var riktigt längesedan! Men först---> Få gjort lite på mitt svenska nationella tal. 
 

Massage och annat gott

Var ju somsagt på massage imorse och det var riktigt skönt, avslappnande och bra. Stannade på stan ett tag och provade lite kläder här och där, kom hem med ett par jeans, precis vad jag ville ha. 
 
                                               -Jeans från gina - gammal top från monkey-
 
 
Efter stan stack jag hem till Ellen, vi gjorde tacos och var ute i solen en del, vi blandade även ihop en god smoothie. Kvällen avslutades med en härlig fotbollsträning. 
 
 
- Henny
 
 
 
 
 

tre skratt om dagen är bra för magen

Anna, min storebrors flickvän bjöd mig nyss på dagens skrattanfall, jag skratta så jag blev helt tårögd, jag tänker inte berätta vad de handlade om för ingen kommer tycka det är lika kul som vi gjorde, utan ni får förbli nyfikna!
 
Igår så var jag och några tjejer i från laget på fest, vi skulle fira guldet, men jag måste nog säga att förgroggen hos Ronja var roligare än resten av kvällen, men så är det ibland, det var en trevligt ändå! Idag sov jag riktigt länge vilket var otroligt gött, var även och kollade på Olles match vid 2 med Lovisa. Har suttit ute i solen och läst ut min bok idag med,  nu börjar det verkligen kännas som vår! Resten av dagen har bara gått åt till plugg och att ta det lugnt.
 
 
Imorgon ska jag gå och få massage på hälsobrunnen, fick presentkort där av Olle i julklapp och nu blir det äntligen av. Hoppas ni har haft en bra måndag! Förresten underhåll mig gärna på Snapchat! -> hennybertilsson 
 
Hej hopp
 

RSS 2.0