GUUULD

Att som lagkapten få lyfta bucklan efter vinst är en av det bästa känslorna som finns! Fyfan vilken cup vi har gjort tjejer, bästa helgen på länge!
 

påskafton

warbergsspelen rullar vidare, med en vinst och en förlust idag så har vi fortfarande chansen att gå till final. Efter första matchen idag så blev vi fotograferade av några från försvarsmakten, fråga mig inte varför men dom var där och vi skulle ta på oss militärkläder, rätt snygga var vi ändå. Vi vann även en tävling i samband med detta, och priset var innebandy klubbor till hela laget, rätt najs!
 
 

Övrigt så har påskafton flytit på bra, fick mitt efterlängtade påskägg, med en extra liten present i, en body lotion , tack påskharen! Ikväll så har vi haft gäster, men stannade bara hemma och åt innan jag stack till karolin, där åt vi en chokladkaka som Ellen hade bakat, mycket smarrigt. Efter det så tänkte vi att vi skulle dra ner till fästningen för att kolla på fyverkerier, men vi fick nöja oss med att se några på vägen ner, för när vi väl kom fram så var det slut ... Jaja mysig kväll ändå, nu laddar jag om för imon!
 
 
Sovgott

Gruppseger!

gokväll! Efter tre vinster av tre möjliga så vann vi vår grupp i warbergsspelen! Imorgon fortsätter slutspelet och tuffare motstånd väntas, bara att tagga ännu mer ! Kom hem från swc strax efter 21.00 och det var inte helt fel att det stod thaimat på bordet och väntade på mig efter att jag hade varit iväg hela dagen. Ska redan ta och gå och lägga mig, så jag är pigg till imorgon, första matchen går 10.20 men innan det så hoppas jag att påskharen har varit på besök, för det är försjutton påskafton! Men mer om det imorgon , SoVgOtT
 
- Henny

bra start på lovet!

 
Den här dagen blir bara bättre och bättre, den började med att jag, Ellen, Amaanda, Karolin, Emilia och Adam stack ner till kvantum på vår sovmorgon och letade påskägg ;) Det skulle finnas 10 godisägg gömda i hela butiken plus ett guldägg med ett presentkort på 1000kr. Vi kände oss riktiga dumma när vi gick där och letade i nästan en och en halvtimma, men det lönade ju sig för vi hittade faktiskt tre ägg! Jag åt godis idag för första gången på hur länge som helst, kändes sådär att bryta det, men eftersom det är lov nu så hade jag trots allt något att fira! Med godis i magen så antar jag att den positvia känslan stärktes när jag fick reda på att jag fick B på mitt matteprov! Hur nöjd som helst :D
 
Vi får hoppas att denna dagen slutar lika bra som den började, för klockan 18.00 spelar vi första matchen i Warbergsspelen, riktigt taggad faktiskt!
 
 
  Henny

-

Dagen har gått snabbt precis som alla andra dagar nu för tiden. Slutade vid 4 han bara hem och äta och ta det lite lugnt innan jag stack på fotbollsträning. Fick använda de nya dojjorna och det funkade hur bra som helst, man bara flyger fram i dom ;) Träningen var riktigt rolig, det tycker jag i och för sig om alla fotbollsträningar nästan , men det är så det ska vara! 
 
Fick en riktigt gullig bild av pojkvännen min innan, han är för söt när han är söt! I morgon är det faktiskt så att vi har varit tillsammans i 10 månader, så det får bli en mysdag med bara jag och han. Gentleman som han är så har han lovat att bjuda mig på mat på stan!
 
 
 
 
-natti

dubbelt nytt

Hallihalllå! Jag har ganska länge tänkt att jag ska ska skaffa mig en blogg och börja blogga, men eftersom jag är helt oförstående om hur det funkar så var jag tvungen att få lite hjälp med att komma igång. I fredags var jag hos Ellen och tog lite bilder eftersom jag behövde en bild som skulle funka som en header. Blev en del bra faktiskt, min blogg är inte den finaste just nu men jag har i alla fall en bild (Y). Jag kommer antagligen inte vara super uppdaterad här eftersom jag har ett liv vid sidan om datorn heheee, men så länge jag tycker det är kul så ska jag försöka lägga upp så mycket bilder och annat roligt här som möjligt. 
 
Förutom att det är min bloggdebut idag så kan jag ju säga att jag har haft en riktigt trevlig eftermiddag, slutade 12.40 och eftersom det är våffeldagen idag så åkte jag och Ellen hem till mig och gjorde riktigt goda våfflor, vi spelade även lite gitarr och pluggade kemi. Kvart i fem vandrade jag ner till stan och träffade mamma vid intersport, skulle pröva ett par fotbollsskor som jag kollat på. Hade 30 % rabbat på bland annat skor och träningskläder i butiken så det slutade med att jag kom hem med en del saker. (FRAMFÖR ALLT FOTBOLLSSKORNA!!) som jag är riktigt kära i! Köpte även ett par matchande benskydd, träningsshorts och strumpor. 
 
Nu ska jag snart lägga mig och kolla på favoritserien oth hade jag tänkt!
 
 
 
ha det gött hajjj
 
 

RSS 2.0